Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Вирівнювання стін та підлоги під ключ в Ужгороді

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(067) 947-03-88

Якісні
матеріали
Стислі
терміни
Досвідчені
майстри
Найкраща
ціна

Яке оздоблення балкона найкраще?

Коли замовляються балкони під ключ у Львові, то одним із етапів є внутрішнє оздоблення… Особлива увага приділяється утепленню та обшивці стін, тому матеріал для цих робіт слід вибирати найпрактичніший залежно від варіанта балкона.

Давайте визначимо кілька популярних способів, яке оздоблення балкона найкраще і розглянемо основні переваги цих оздоблювальних матеріалів…

Чим обшити балкон зсередини?

Чим обшити балкон зсередини?

Після того, як ви вирішили, як краще розширити балкон, – ціна таких робіт істотно впливатиме на бюджет ремонту в цілому, можна подумати, чим обшити балкон зсередини. Найбільш популярними для обшивки стін на балконі є дерев'яна вагонка, пластикові панелі, МДФ-панелі…

Дерев'яна вагонка

Дерев'яна вагонка

Для тих, хто надає перевагу натуральному екологічному матеріалу, дерев'яна вагонка з дуба, вільхи або хвойних порід, яка довго служить і легко ремонтується при пошкодженнях, підходить ідеально. Таке оздоблення балкона має привабливий зовнішній вигляд, забезпечує хорошу теплоізоляцію та відрізняється тривалим терміном експлуатації.

За бажання вагонку з натурального дерева можна пофарбувати, покрити лаком або морилкою, що дозволяє змінити її відтінок та додатково захистити поверхню. Обшивка дерев'яною вагонкою підходить для балкона будь-якої конструкції (теплого та холодного).

Пластикові панелі

Пластикові панелі

Одним із найкращих варіантів обшивки стін на балконі є пластикові панелі, які відрізняються гарною звукоізоляцією, вологостійкістю, вони легко миються та замінюються у разі пошкодження. Також панелі ПВХ часто використовуються в інших кімнатах при ремонті квартир і приватного будинку.

Такий матеріал чудово підходить як для холодного, так і для теплого балкона. Пластикові панелі добре переносять перепади температур, тому вони не тріскаються та не деформуються в процесі експлуатації.

МДФ-панелі

МДФ-панелі

Як при холодному, так і при теплому склінні балкона для внутрішньої обшивки стін можна використовувати МДФ-панелі – ламіновані деревоволокнисті плити, які добре переносять конденсат, але абсолютно нестійкі до вологи.

Широке розмаїття кольорів і текстур дозволяє облаштувати балкон на будь-який смак. МДФ-панелі випускаються навіть під імітацію натурального дерева, що дозволяє оформити інтер'єр досить дорого при обмеженому бюджеті.

Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки в Ужгороді?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок