Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Вирівнювання стін та підлоги під ключ в Ужгороді

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(095) 772-34-85

Якісні
матеріали
Стислі
терміни
Досвідчені
майстри
Найкраща
ціна

Машинні чорнові роботи в новобудові

Перше на що звертають увагу більшість споживачів при замовленні ремонту квартир в Одесі – ціни на чорнове оздоблення, які можуть забирати загалом до 35% від усього бюджету на ремонтні роботи. Щоб зробити цей етап вигіднішим, багато будівельних компаній використовують спеціальне механізоване обладнання.

Машинні чорнові роботи в новобудові

Будівельна бригада HouseFix усі чорнові роботи в новобудові виконує машинним способом, що скорочує терміни та їх вартість у кілька разів. Тут ви можете замовити такі види послуг:

  • машинна штукатурка стін. Найчастіше замовляється в Одесі машинна штукатурка, що дозволяє скоротити терміни вирівнювання стін у 3-4 рази. До того ж поверхня в такому випадку виходить більш рівною, а замивка під шпалери дає змогу зменшити вартість підготування стін під шпалери;
  • механізована шпаклівка. Якщо необхідно якісно підготувати стіни під фарбування, то непоганий варіант - це механізована шпаклівка, яка дозволяє досягти ідеальної поверхні при прийнятній витраті матеріалу;
  • напівсуха стяжка підлоги. Важливий етап ремонту квартири – це облаштування підлоги, тому машинна напівсуха стяжка, яка виконується за 1 день за німецькою технологією, має досить великий попит. Вона має цілу низку конкурентних переваг, серед яких мінімальна кількість води в суміші, швидке дозрівання, фінішне шліфування поверхні тощо.

Всі чорнові роботи машинним способом, які виконують фахівці будівельної бригади HouseFix, відрізняються високою якістю та прийнятною ціною, тому підготовка поверхні до декоративного оздоблення при ремонті квартири буде виконана максимально вигідно.

Також майстри бригади виконують інші ремонтні роботи:

  • ремонт балкона – ви можете замовити ремонт балкона під ключ: розширення, скління, зовнішню обшивку, внутрішнє утеплення та оздоблення;
  • укладання плитки – є обов'язковою роботою під час ремонту ванної кімнати або на кухні;
  • гіпсокартонні роботи - виконуються при облаштуванні стелі або для вирівнювання стін, коли необхідно зробити без мокрих робіт.

Також на сайті HouseFix.od.ua ви можете замовити й інші ремонтні роботи, наприклад, фарбування стін, поклейку шпалер, укладання ламінату тощо. Все буде виконано на високому професійному рівні та за вигідною ціною.

Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки в Ужгороді?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок