Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Вирівнювання стін та підлоги під ключ в Ужгороді

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(095) 772-34-85

Якісні
матеріали
Стислі
терміни
Досвідчені
майстри
Найкраща
ціна

Чи можна збільшити балкон у хрущовці?

Головне, чим у більшості випадків відрізняється балкон під ключ у Дніпрі, – ціна, яка залежить від переліку необхідних ремонтних робіт, вибраних матеріалів, виду скління та інших важливих нюансів… Саме вони багато в чому визначають вартість ремонту балкона у хрущовці та інших квартирах.

Сьогодні ми розбиратимемося, чи можна збільшити балкон у хрущовці і які види скління користуються найбільшим попитом…

Збільшення балкона: розширення та винос

Збільшення балкона: розширення та винос

Важливим етапом якісного ремонту є винесення чи розширення балкона в хрущовці, що дозволяє збільшити квартиру та отримати додатковий простір чи площу. В результаті проведення подібних ремонтних робіт ви маєте можливість облаштувати у квартирі додаткову кімнату.

Способи збільшення балкона:

  • розширення по основі. Збільшення балконної плити дозволяє отримати додаткову площу квартири, а також відкриває перед вами широкий вибір варіантів скління;
  • винос по підвіконню. Щоб збільшити в квартирі простір, використовується метод винесення по підвіконню, при якому вперед і з боків висувається конструкція зі стільницями.

Скління балкона в хрущовці

Скління балкона в хрущовці

При ремонті квартири в хрущовці важливим етапом є скління балкона… Правильний вибір скління дозволяє оригінально перетворити фасад будинку та зробити інтер'єр квартири більш вишуканим та практичним.

Популярні види скління балкону:

  • вікна на підлогу. Панорамне скління має попит у хрущовці завдяки ефекту візуального збільшення простору в кімнатах, що можливе завдяки великому припливу денного світла, через що приміщення стає світлішим;
  • безрамне скління. Ще один популярний вид скління балкона – безрамне скління, конструкція якого відрізняється відсутністю широких алюмінієвих та пластикових рам, що дозволяє забезпечити максимальний приплив природного світла;
  • теплий балкон. Установка теплого скління та проведення робіт з утеплення балкона дозволяють зробити приміщення, яке стане повноцінною частиною житлового простору у хрущовці. Тут можна розмістити меблі для відпочинку або створити робочий куточок.
Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки в Ужгороді?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок